Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Over mij

Welkom op mijn site. Voor meer informatie over onze fotografie ben je hier aan het juiste adres! Ik hou van fotograferen, mensen en vooral om de sfeer van het moment vast te leggen!

FIH zijn de afkortingen van mijn naam: Floortje IngenHousz met veel enthousiasme, gevoel voor compositie en sfeer delen we graag het verhaal van je nieuwe collectie, je familie, pasgeboren baby of huwelijk.
Wat vooraf ging...
Na de modeopleiding te hebben afgerond vertrek ik naar China. Op de bonnefooi en met woordenboek trek ik de grens over. In deze andere cultuur krijg ik heel erg de behoefde om elke gebeurtenis vast te leggen en deze ervaring nooit te willen vergeten. Dit is gelukt. Na een jaar rond te reizen, cultuur te snuiven en de taal te leren ben ik klaar om naar huis te gaan. Met een backpack vol met ervaringen, een nieuwe vriend (geen Chinees) en 12.356 foto's op cd'tjes als resultaat. In deze andere cultuur krijg ik heel erg de behoefte om elke gebeurtenis vast te leggen; deze ervaring wil ik nooit meer vergeten. Dit is gelukt.
Al snel vond ik een baan bij Suitsupply waar ik verantwoordelijk was voor de Visual Merchandising van alle 30 winkels en waar ik als styliste meewerkte. Met een speldenkussen in mijn hand en mijn fototoestel in de andere deed ik ervaring op.
Na twee jaar dit intensieve werk te hebben gedaan wilde ik wat meer thuis zijn; onze tweeling was namelijk geboren, Loet en Tijn. De tijd was aangebroken om voor mijzelf te gaan beginnen. Ik deed een opleiding fotografie en volgde de afgelopen jaren vele workshops. Mijn achtergrond als styliste en visual merchandiser helpt mij om creatieve en verrassende composities te laten zien in mijn foto's. In 2015 is Skief, mijn jongste zoon geboren, zijn we naar Baarn verhuist en ben ik FIH verder gaan uitbreiden. 
Inmiddels is FIH alweer 12 jaar geworden. De afgelopen 3 jaren ben ik naast mijn fotowerk een webshop begonnen. Tijdens de lockdown een mooi tijdverdrijf wat is uitgelopen tot een groot succes. Ik verdeel mijn tijd dan dus ook tussen The spirit junkies & FIH fotografie.
Tot snel,
Liefs FIH
info@fihfotografie.nl


FIH © 2023 Floortje Ingen Housz Fotografie