Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Prijzen

Voor prijzen voor shoot mbt merken, fashion, food, boeken en producten graag een offerte aanvragen op info@fihfotografie.nl

Familie shoots:

  • Familie shoot op locatie kost 550,- incl btw, excl reiskosten. zoals deze! (we zijn zo'n uur aan het fotograferen)
  • Familie shoot (grootouders + kinderen + kleinkinderen + de huisdieren (max 20p) op locatie kost 695,- incl btw, excl reiskosten. (bij deze optie ontvang je zo’n 100 foto’s in hoge resolutie, netjes bewerkt, alle families afzonderlijk en natuurlijk ook met elkaar en met de grootouders.) Hier zijn we zo'n 1 1/2 uur aan het fotograferen. 
  • Familie shoot in de omgeving Baarn (shoot locatie: Buiten in de kuil, Baarnse bos of Soesterduinen) 399,- incl btw. zoals deze! (we zijn zo'n uur aan het fotograferen)

         Je krijgt bij bovenstaande opties zo’n 50-80 foto’s in hoge resolutie, netjes nabewerkt, snel geleverd, digitaal en op een privé website. 

Newbornshoots & Zwangerschapshoots:

  • Een zwangerschapsshoot in omgeving Baarn (stootlocatie buiten in de kuil, baarnse bos of soesterduinen) 399,- incl btw. 
  • Een newborn shoot altijd in de eerste maanden na de bevalling, het fijnste werkt het zelfs binnen de eerste 10 dagen. Aliz of Saar. Voor een newbornshoot reken ik 550,- incl btw.

         Je krijgt bij bovenstaande opties zo’n 50-80 foto’s in hoge resolutie, netjes nabewerkt, snel geleverd, digitaal en op een privé website.

Portretfotografie

  • Een shoot van 1 persoon in de omgeving Baarn van 30 minuten. We wandelen een stukje, kletsen en lachen, en ondertussen maak ik foto's van je op een spontane en relaxte manier. Voor deze shoot reken ik 350,- incl btw.
  • Na afloop ontvang je 20 foto's in hoge resolutie. Deze edit ik dan op een natuurlijk manier maar wel zo dat je niet kunt zien dat je veel te weinig slaapt en te veel chocolade eet. 

Huwelijksfotografie

(wanneer je een email zend naar info@fihfotografie kan ik je de beschikbaarheid geven van wie er beschikbaar is op jullie dag! Voor ons ook fijn om te weten wie jullie zijn en waar jullie gaan trouwen)

  • 8 uur fotografie, nabewerking van 400 foto's, btw, kennismakingsgesprek zo'n 1-2 maanden voor jullie huwelijk, mini-album van de eerste preview foto's, reiskosten binnen Nederland, USB met jullie foto's & online privé website: 2800,- incl btw. (extra uren in overleg, hiervoor vraag ik 200,- per uur.) Optioneel kan ik een second shooter meenemen (fijn bij grote huwelijken). De kosten hiervoor zijn 1400 euro voor 8 uur) 
  • Ga je in het buitenland trouwen, vraag een offerte op maat aan. 

Optioneel kunnen we voor jullie een album maken. 

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van 15,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties welke belangrijk zijn voor ons als fotograaf.

 


FIH © 2023 Floortje Ingen Housz Fotografie