Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Prijzen

Shoots voor merken, fashion, food, boeken en producten graag een offerte aanvragen op info@fihfotografie.nl

Familie shoots:

  • Familie shoot op locatie kost 550,- incl btw., excl reiskosten. zoals deze
  • Familie shoot in de omgeving Baarn (shoot locatie: Buiten in de kuil, Baarnse bos of Soesterduinen) 350,- incl btw. zoals deze!

         Je krijgt bij bovenstaande opties zo’n 50-80 foto’s in hoge resolutie, netjes nabewerkt, snel    geleverd, digitaal en op een privé website. 

  • Shoot dagen: Op deze dagen organiseer ik korte shoots van zo'n 20 minuten in de omgeving van Baarn. De kosten zijn vaak rond de 275,-. je krijgt op de familie dagen zo’n 30 foto’s. (Zoals hier de laatste shootdag in het bos)

         (mocht je hier graag aan mee doen, stuur me vast een mailtje, dan zet ik je op de lijst, de dagen zijn vaak binnen een paar uurtjes vol)

Newbornshoots & Zwangerschapshoots

  • Een zwangerschapsshoot in omgeving Baarn (stootlocatie buiten in de kuil, baarnse bos of soesterduinen) 350,- incl btw. 
  • Een newborn shoot altijd in de eerste maanden na de bevalling, het fijnste werkt het zelfs binnen de eerste 10 dagen. Aliz of Saar. Voor een newbornshoot reken ik 550,- incl btw.

         Je krijgt bij bovenstaande opties zo’n 50-80 foto’s in hoge resolutie, netjes nabewerkt, snel geleverd, digitaal en op een privé website.

Portretfotografie

  • Een shoot van 1 persoon in de omgeving Baarn van 30 minuten. We wandelen een stukje, kletsen en lachen, en ondertussen maak ik foto's van je op een spontane en relaxte manier. Voor deze shoot reken ik 250,- incl btw
  • Na afloop ontvang je 20 foto's in hoge resolutie. Deze edit ik dan op een natuurlijk manier maar wel zo dat je niet kunt zien dat je veel te weinig slaapt en te veel chocolade eet. 

Huwelijksfotografie

(wanneer je een email zend naar info@fihfotografie kan ik je de beschikbaarheid geven van wie er beschikbaar is op jullie dag! Voor ons ook fijn om te weten wie jullie zijn en waar jullie gaan trouwen)

  • 8 uur fotografie, nabewerking van 400 foto's, btw, kennismakingsgesprek zo'n 1-2 maanden voor jullie huwelijk, mini-album van de eerste preview foto's, reiskosten binnen Nederland, USB met jullie foto's & online privé website: 2000,-. Elk extra uur kost daarna 150,- incl. btw. 
  • Ga je in het buitenland trouwen, vraag een offerte op maat aan. Maar aangezien we dit soort reizen altijd heel erg waarderen, maken we graag een offerte op maat. 

Optioneel kunnen we voor jullie een album maken. 

Alle foto’s kunnen gebruikt worden voor portfoliodoeleinden, eventueel in overleg. Wanneer geen foto’s voor portfoliodoeleinden gebruikt mogen worden, wordt een afkoopbedrag van 25,- per fotografie uur berekend. Nieuwe opdrachten komen grotendeels voort uit publicaties welke belangrijk zijn voor ons als fotograaf.

 


FIH © 2023 Floortje Ingen Housz Fotografie