Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Mandy

Ik hou van de spontaniteit en gelukzaligheid, van de jurk en van de kleine details die zoveel vertellen. Een bruiloft vastleggen zoals die was, dat is mijn uitdaging. Mijn cadeau voor de mensen waar ik even heel dichtbij mocht zijn.

Ik ben gek op reizen. Niet alleen als vakantie, ook om te fotograferen. Een Tibetaanse trouwerij in Nepal, een modereportage op het strand van Portugal of een motorreis van Nederland naar Mongolië. Zoals ik met Pieter, mijn vriend, de wereld rondreis, zo fotografeer ik ook een bruiloft. Ik wil alles zien, maar niets verstoren. Ik laat me verrassen door bijzondere beelden, grappige details en ontroerende momenten.

Bruiloftsfotografie barst van de clichés, en allemaal zijn ze waar. Gelukkig, want ik loop nog steeds met een grote grijns achter mijn camera om de jurk heen. Pink soms een traantje weg. En ja, bruiloften fotograferen is voor mij véél meer dan gewoon werken. Ik kan er al mijn creativiteit in kwijt en ik weet hoe belangrijk de foto’s zijn, nadat de grote dag voorbij is. Voor jullie, voor de gasten, voor later.

Foto's van mijn werk met FIH

Tot snel, 

Mandy

FIH Fotografie » Mandy
FIH Fotografie » Mandy

Andere reportages uit "De fotografen "

 
FIH Fotografie » Floortje

Floortje

FIH Fotografie » Fleur

Fleur

FIH Fotografie » Marijn

Marijn

FIH Fotografie » Mandy

Mandy

FIH Fotografie » Isis

Isis


FIH © 2017 Floortje Ingen Housz Fotografie