Floor - info@FIHfotografie.nl

 

Fleur

Elk huwelijk is leuk, spannend en altijd weer heerlijk om te fotograferen. Je bent erbij op de allermooiste dag, op de intiemste momenten. Natuurlijk bij het ja-woord, de ringen en de kus maar ook bij emotionele speeches, zingende tantes, bijzondere geluksmomentjes of dat oma er nog bij is. Ik vind dat mooi om vast te leggen. Ik hou erg van details; een pareltje op de taart, een speciaal borduursel op je jurk of de gravure van een wijnglas. Dat leg ik vast. Ik ben er de hele dag bij, maar het mooiste is als ik later hoor: hoe heb je daar ooit foto’s van gemaakt, we hebben je helemaal niet gezien?! Er zijn, maar ook onzichtbaar zijn.

Ik ben dol op de bossen en velden, lavendel, grashalmen, wilde bloemen. In mijn foto’s ben ik ook altijd op zoek naar een botanisch tintje. Bewust of onbewust geven ze de stijl van het bruidspaar weer.

Bruiloftsfoto’s zijn zoveel meer dan een reportage alleen, een bruiloft fotograferen is voor mij een dagboekverslag maken van de dag, in beeldvorm. Met alle vrolijkheid, geluk en liefde van die dag. Iets om voor altijd te bewaren en te bekijken. Love it.

Fleur

foto's van mijn werk met FIH

foto's van mijn werk met FIH

FIH Fotografie » Fleur

Andere reportages uit "De fotografen "

 
FIH Fotografie » Floortje

Floortje

FIH Fotografie » Fleur

Fleur

FIH Fotografie » Marijn

Marijn

FIH Fotografie » Mandy

Mandy

FIH Fotografie » Isis

Isis


FIH © 2017 Floortje Ingen Housz Fotografie